• ZUMBA KIDS U DUBRAVI

       

  Zumba Kids

  Kondicija je važan dio dječijeg zdravlja. Brzo se kretati i zabavljati je savršen način da se vježba uključi u život djece na zabavan, jednostavan način, s višestrukim ličnim i društvenim prednostima. Programa je koncepiran na način da bi djeca uz igru stekla navike zdravog života i vježbala svoju koordinaciju koja će im pomoći u svakodnevnom životu. Zasigurno vam je poznato da je u svakom sportu bitna dobra koordinacija i okretnost, što je potrebno osvijestiti u ranim fazama životne dobi.
 • TOTAL BODY U DUBRAVI

  Total Body

  program za maksimalno sagorijevanje masti i kalorija te razvijanje mišićne mase i snage. Treninzi se temelje na elementima funkcionalnog treninga, TRX, hit treninga i body sculpinga te na kardio vježbama maksimalnog intenziteta koje omogućavaju poboljšanje izdržljivosti, fleksibilnosti i smanjenje masnog tkiva.

  Best-Workouts-For-Women
  • Tea

 • ZUMBA FITNESS U DUBRAVI

  Zumba®Fitness

  jedinstvena je kombinacija plesa i vježbe, napravljena tako da fitness čini zanimljivijim i efikasnijim. Pozitivno utječe na kardiovaskularni i kardiorespiratorni sustav te na smanjenje potkožnog masnog tkiva. Programom se oblikuju sve skupine mišića uz plesne pokrete iz merengue, salse, flamence, trbušnog plesa i mnogih drugih plesova. Zumba®Fitness trening stvara atmosferu zabave koja otklanja nelagodu koji imaju svi oni koji se prije nisu bavili plesom, početnici ili oni koji su ranije oklijevali da učestvuju u grupnim treninzima.

  imagesCASD1SJV
  • Snježana

 • PILATES U DUBRAVI

  Pilates

  sastoji se od vježbi koje osnažuju i oblikuju tijelo, vraćaju gipkost i pokretljivost, pospješuju rad unutarnjih organa i žlijezda s unutrašnjim izlučivanjem te iznimno blagotvorno i harmonizirajuće djeluju na cjelokupni psihofizički sustav (tijelo, emocije, duh i um), te vježbi za rasterećenje leđa, smanjenje bolova u leđima, te za ispravljanje nepravilnog držanja sa elementima istezanja, te laganim vježbama snage.Vježbe se preporučuju svima koji provode puno vremena u sjedećem položaju. Uči se izvođenje vježbi pilatesa uz pravilan način disanja, tijelo ćete napuniti energijom, reducirati stres, te povratiti snagu i vitalnost.

  images

  • Ruth

 • FAT BURN U DUBRAVI

  Fat Burn

  program koji je omogućava povećanje snagu, mišićne izdržljivosti i kardio-vaskularne performanse te najviše utječe na smanjivanje potkožnog masnog tkiva. Sastoji se od elemente plesnog aerobika, kondicijskih vježbi, vježbi snage, vježbi zagrijavanja i istezanja. Namijenjen je svima koji vole ples, aerobic te garantira dobru zabavu i dobro raspoloženje.

  Untitled-2

  • Karlo

 • OSOBNI FITNESS TRENINZI U DUBRAVI

  Osobni Fitness treninzi

  bazirani su na kružno-inervalnom treningu u kojem se u sat vremena eksplozivnim tempom postižu maksimalni rezultati u sagorijevanju masnoće, te povećanju izdržljivosti i snage. U treningu se izmjenjuju aerobni i anaerobni intervali. Izmjenjuju se vježbe snage na spravama, s bućicama, pilates loptom ili vježbe s vlastitim tijelom, s vježbama na cardio spravama, vijačama, step-klupicama i sl. Ovakvim fitness treningom možemo utjecati na razvoj snage, izdržljivosti, agilnosti, brzine, eksplozivnosti, razvoju specifičnih vještina, gubitak kilograma ili na bilo koji drugi aspekt koji nam je značajan. Za razliku od standardnog vježbanja u teretani  ovaj oblik fitness vježbanja je interesantan, raznolik, nije monoton i ono što je  najbitnije izuzetno je efikasan.

  Untitled-14
 • TRX SUSPENSION TRAINING U DUBRAVI

  Trx treninzi

  TRX su izmislili američki marinci kao sredstvo u fizičkoj pripremi američkih vojnih postrojbi, te se izuzetno brzo razvio u revolucionarnu metodu  treniranja vlastitom težinom. Predstavlja novu  metodologiju treninga koja podrazumijeva treniranje različitih motoričkih sposobnosti , a u isto vrijeme i razvija modernu  filozofiju nazvanu " trening suspenzije" (viseći trening). TRX rekvizit će Vam omogućiti izvođenje stotine funkcionalnih vježbi  kojima ćete razviti snagu, izdržljivost, fleksibilnost, stabilnost trbušnih i leđnih mišića, mišića zdjelice, mišića važnih za stabilizaciju trupa, ravnotežu, agilnost, funkcionalne sposobnosti, prevenciju od ozljeda te bržu rehabilitaciju. TRX je zbog svoje funkcionalnosti i jednostavne upotrebe  pronašao širok spektar primjene u pripremama sportaša, rehabilitaciji nakon ozljeda, u svakodnevnom rekreativnom vježbanju  osobito u fitness centrima kao dodatni sadržaj za vježbanje.

  trxgirl-trx

 • TERETANA ZA ŽENE U DUBRAVI

  Teretana za žene Piccolo

  namijenjena je isključivo ženskoj populaciji koja želi uz našu pomoć, malo volje i želje postići vidljive rezultate na svome tijelu i osjećati se ženstveno i privlačno u svome tijelu. Teretana je klimatizirana i sadrži različite vrste kardio i izotoničnih sprava: trake za trčanje, vibro plate, orbitreke, stepere, bicikle, bučice, klupicu za trbušnjake, bench klupu, multifunkcionalne sprave, različite sprave za trbušnjake… U programu teretane nudimo fitness kružne treninge za kondiciju, snagu i redukciju masnog tkiva, uz osobnog trenera sa završenim kineziološkim fakultetom.

  index

 • POSEBNA PONUDA ZA ČLANOVE ZAGREBAČKOG DIJABETIČKOG DRUŠTVA

  Ponuda za članove ZADI-a

  Teretana Piccolo nudi za sve članove ZADI-a jeftiniju članarinu za neograničeno mjesečno korištenje teretane u iznosu od 100,00 kn. Sa svakim članom biti će odrađen pokazni trening od strane stručne osobe. Molimo sve zainteresirane da se jave u Zagrebačko dijabetičko društvo radi dogovora. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona 091 164 06 31.